اشتراک گذاری در twitter
Tweet
اشتراک گذاری در facebook
Share
اشتراک گذاری در linkedin
Share
اهداف I.C.F. & Welko برای سال 2021

مدیرعامل جدید، Roberto Magnani، گسترش بیشتر فعالیت‌های شرکت در زمینه تحقیق و توسعه با تمرکز بر فناوری‌های سبز و صنعت 4.0 را تایید می‌کند.

ICFWELKO1با وجود مشکلات به وجود آمده به واسطه همه گیری Covid-19، شرکت Maranello I.C.F. & Welko نتایج بسیار مثبتی را در پایان سال 2020 گزارش کرده‌اند. درآمدها با ارقام سال 2019 سازگار بود در حالی که سودها به شدت رشد کرده و به 2 میلیون یورو رسیده بود.

هدف سال 2021 تحکیم این مواضع است، این وظیفه‌ای است که از ماه فوریه سال 2021 به Roberto Magnani، مدیرعامل جدید، سپرده شده است. او که مدیری با سال‌ها تجربه در بخش طرح‌ها و کارخانه‌های سرامیک است، از سال 1994 دارای مسئولیت‌ها و وظایفی در شرکت‌های پیشتاز در این صنعت بوده است.

یکی از اولویت‌های اصلی مدیرعامل جدید، تقویت تلاش‌ها در زمینه تحقیق و توسعه در حیطه‌های دیجیتالی شدن و پایداری است.

Magnani این‌طور توضیح می‌دهد که “برای ماشین‌آلاتی در واحد که دارای بیشترین مصرف انرژی هستند، به بیان دیگر، برای کوره‌ها، خشک‌کن‌ها و خشک‌کن‌های پاششی، ما در حال کار بر روی روش‌هایی هستیم که قابلیت کاهش انتشارات و مصرف انرژی را داشته باشد، این موارد شامل استفاده از سوخت‌های جدید مانند هیدروژن است. در رابطه با سایر ماشین‌آلات کلیدی در رده ما، مانند دستگاه‌های پرس با ظرفیتی به بزرگی 3600 تن، برای تولید کاشی‌هایی با ابعادی به بزرگی mm 1200*1200، تلاش‌های تحقیقاتی ما بر روی به‌روز رسانی آنها تا رسیدن به حد استانداردهای صنعت 4.0 متمرکز بوده است، که این موضوع رابط اپراتور تا تشخیص‌های پیش‌بینی کننده و اتصال کارخانه را در بر می‌گیرد”.

در طی سال گذشته، I.C.F. & Welk حضور خود را نه تنها در بازار ایتالیا، بلکه در بسیاری از بازراهای اروپایی شامل آلمان، اسپانیا و روسیه تثبیت نموده است. اختصاصا در بازار روسیه، در بخش سرامیک‌های فنی نیز ورود کرده است و اخیرا توافق‌نامه‌ای را با تولیدکننده محلی کاشی برای تامین ماشین‌آلات جدید امضا کرده است.

در خارج از اروپا، I.C.F. & Welko موقعیت خود در بازار را در آفریقای شمالی، خاورمیانه و آمریکای جنوبی حفظ می‌کند و ماشین‌آلات تکی و اغلب خطوط کامل برای تولید سرامیک را تامین می‌کند.

یکی از مهم‌ترین سفارش‌ها که در سال 2021 تکمیل شد برای یک شرکت پیشتاز تولید کاشی سرامیکی در آفریقای شمالی بود که شامل نصب خط تولیدی با ظرفیت 2 برابر ظرفیت کنونی خط بود که امکان تولید سایزهای جدید و به روزرسانی تنوع تولید را داشت.

Magnani می‌گوید: “ما هنوز هم شاهد نیازهای مختلف در بازارهای متفاوتی هستیم که در آن‌ها کار می‌کنیم”. “در بیشتر بازارهای پیشرفته، به عنوان مثال، در کنار تمرکز بر روی فناوری‌های سبزتر و دیجیتالی کردن، ما به دنبال رشدی عظیم در تقاضا برای فناوری‌های تولید مواد ضخیم‌تر، با ضخامت mm 30-20 هستیم.اکنون انرژی بالا و تمایل زیادی به جبران کندی ماه‌هایی وجود دارد که به واسطه همه‌گیری Covid-19 ایجاد شده بود. در آفریقای شمالی، ما هنوز به دنبال توجه زیاد به پایداری فرایندها نیستیم، اگرچه احتمالا تنها مساله زمان مطرح است تا این اتفاق بیفتد، در صورتی که در برخی از کشورهای خاورمیانه به دلیل مسائل مربوط به سهمیه‌بندی گاز تمایل بیشتری برای این مورد وجود دارد”.

I.C.F. & Welko در حال حاضر دارای 80 کارمند است. علاوه بر بخش سرامیک، این شرکت فناوری‌های که با پودر و سیال سر و کار دارند را نیز برای بخش غذایی و صنعتی تامین می‌کند. این بخش در حال حاضر در حدود %30-25 گردش مالی سالیانه را به خود اختصاص داده است، این در حالی است که  I.C.F. & Welko قصد دارد باز هم این سهم را افزایش دهد.

sede icf int

مقالات مرتبط

هفته نوآوری سرامیک ساکمی

از ۲۲ سپتامبر تا ۳ اکتبر، ساکمی در چهار محل نمادین نوآوری‌های خود میزبان مشتریان خواهد بود تا آخرین راهکارهای فناورانه را معرفی کند.از ۲۲

پیوستن FIMO به گروه سوئدی Axel Johnson International

این اقدام موقعیت شرکت مستقر در Sassuolo را در بازار بین‌المللی سرامیک تقویت خواهد کرد.گروه صنعتی سوئدی Axel Johnson International، که به‌سرعت در اروپای جنوبی

مقاله های اخیر

عناوین اصلی

بیشتر بخوانید