شرکت بازرگانی البرز از شعبه دوم خود در بازار بنی هاشم رونمایی نمود، این همایش با حضور مدعوینی از کشورهای اقلیم کردستان،عراق و قطر برگزار گردید.
درچهارم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ در قلب بازار کاشی و سرامیک و با حضور برخی بزرگان صنعت کاشی و سرامیک اتفاقی خوش یومن رخ داد، تولد برندی که زمینه ساز تحقق رویای چند دهه فعالیت یک فعال و خاک خورده صنعت کاشی است. آقای امین ابراهیمی که میزبان مهربان این گردهمایی بودند. در سالی که شعار و سرمشقی جز رونق تولید ندارد به جهت گسترش فعالیت های برون مرزی و بین المللی افزایش ارتباط موثر با مخاطبان و متقاضیان بازار بین المللی مجموعه ای جدید و مستقل با نام البرز باروج پارس در بازار بنی هاشم راه اندازی شد و از شوروم آن رونمایی گردید، مکانی لوکس در طبقه چهارم برج الماس از همان دقایق اول میزبان عزیزانی از اقلیم کردستان، عراق و قطر بود، تکه هائی ارزشمند از بازار بین الملل که هوشمندانه و هدفمند امروز در کنار هم چیده شدند تا حلقه های تحریم های ظالمانه بدخواهان این سرزمین را در هم بشکنند.
برنامه با کلام حضرت حق آغاز شد و با سرود زیبای ملی ایران به رسمیت نشست. مجری مطرح رسانه ها، جناب آقای شاکری سکان برنامه را در اختیار گرفتند و با اشعاری به جا و مفهومی از ریاست محترم صنف کاشی و سرامیک آقای روشنفکر دعوت شد تا به جایگاه تشرف پیدا کنند. نکات خوبی گفته شد و در ادامه، میزبان این جشن به جایگاه فراخوانده شدند تا به رسم میزبانی به قدم های میزبانان ارج و احترام نثار شود. بیان دوستانه و بی تکلف اقای ابراهیمی در زمان تقدیر علنی ایشان از دو تن از قدیمی ترین پرسنل ها که البته با عنوان همراهان هم دل خطاب شدند لحظاتی احساسی و ارزشمندی را رقم زد. در ادامه جناب آقای دکتر ایروانی به جایگاه فراخوانده شدند که در دقایقی جو برنامه تماما رنگ و بوی خانواده صنایع کاشی و سرامیک الوند را به خود گرفت.
در پایان، دکتر محمد احمدپور مشاور برندینگ کارخانه الوند به جایگاه سخنرانی دعوت شدند و دقایقی را در حوزه نیاز به برندسازی در صنعت کاشی و سرامیک به ایراد مطالب گذراندند. در انتهای این سخنرانی ها از میهمانان دعوت شد تا در محل افتتاح حضور پیدا کنند. ربان قرمز بدست آقایان ایروانی و روشنفکر در حضور مهمانان داخلی و خارجی از هم گسست تا البرز باروج پارس رسما فعالیت خود را آغاز کند. ضیافت شام و اهدای هدایای اصیل ایرانی پایان بخش این جشن صمیمی و مخاطب محور بود.
برگذاری این گونه مراسم ها با رویکرد برندسازی می تواند نگرش سنتی به ارتباط با ذینفعان این صنعت را دستخوش انقلابی بنیادین و فرهنگی نماید.